VOTE ONLINE PASCA PRU13:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN

Google+ Followers

Blogger Kool

Saturday, 7 December 2013

Kisah Sebenar Sabotaj Bantuan Fuziah


Jika  mereka sabotaj, amatlah malang rakyat dizalimi kerana dendam politik. Berdoalah agar dibalas perbuatan mereka di dunia ini lagi. Berdoa agar ada lagi pilihanraya kecil berterusan di kawasan mereka supaya rakyat boleh mengajar mereka supaya insaf. 


Baca Cerita Selanjut Kat SINI:



Antara Masalah Yang Berlaku:
1) takde persediaan pun dari jkm pun. Masing2 tak dapat makan dan lewat sgt kesian org tua dan baby

2) tak bnyk pun jsbatan dan transport jabatan terlibat. Sampaikan kita cari alternatif angkut dgn lori tanah 10 tayar dan lori tokey bawak bakul ayam hidup tu.

3) karenah pengurusan ada yg sengaja memilih utk beri bantuan n makanan. Mereka sengaja bagi org marah dan suruh mintak dgn yb kuantan. Sama je mcm menteri dia punya statement


MOHON SEBARAN SAMM Penang akn mbuka Booth Pusat Pengumpulan Bahan Bantuan Banjir esk 7 |12 | jam 3 ptg-6ptg | hadapan Quensbay Penang | sumbangan selanjutnya hubungi 0195522713 (isa) 0134359600 (faisal)- sebarkan

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.