VOTE ONLINE PASCA PRU13:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN

Google+ Followers

Blogger Kool

Thursday, 29 August 2013

[Bongkar] Double 7, Tiga Line Top 5 Senarai Rasmi Kongsi Gelap

Double 7 diambil nama tersebut kerana simbol 7 membawa erti pistol dan pistol dikaitkan dengan nama Ghani a/k/a Mr. Gun.(kalau ada yang masih ingat isu Double 7 pernah menggegarkan negara apabila Harian Metro mendedahkan kegiatan gang ini)Pada tahun 2005 beliau diangkat menjadi Ayahanda oleh Allahyarham Pak Long Burung.  Sambung..


Tiga Line?

Kementerian Dalam Negeri hari ini mengisytiharkan 49 pertubuhan tidak sah di bawah Akta Pertubuhan 1966 dalam tindakan kerajaan memerangi jenayah dan keganasan dalam negara.

Senarai dikeluarkan hari ini atas arahan Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi (gambar) dan membabitkan pertubuhan terkemuka seperti Geng 04, Geng 08 dan Geng 36, lapor The Star. – 29 Ogos, 2013.

Senarai penuh pertubuhan kongsi gelap haram adalah seperti berikut:
1) Geng 04
2) Geng 08
3) Double 7
4) Tiga Line
5) Geng 30
6) Geng 38
7) Geng 24
8) Geng 18
9) Geng 36
10) Geng 21
11) Ang Soon Thong
12) Wah Kee
13) Sio Sam Ong
14) PNEH
15) Hong Hong San
16) Hai San
17) Sin Ang Bin
18) New Cell 20
19) Jit It Hai
20) Sio Koon Tong
21) Gee Lam Kor
22) Gee Ah Eng
23) Loh Kuan
24) Tiang Yee Tong
25) Geng Leng Hor
26) Geng 35
27) Geng 303
28) Geng Satu Hati
29) ATAP
30) Hung Ann
31) Sui Yup
32) Otai
33) Borneo Red EMP
34) Ah Ngau
35) Batu Tiga
36) Ah Feng
37) Batu 10
38) Sibu Ti
39) Ah Seng
40) Ah Chin
41) Lee Lung
42) Lo Han
43) Sg Merah
44) Sg Badut
45) Ting Ching Lee
46) Tua Cak Lee
47) Teksi Station
48) Pintu Merah
49) Krokop
50) ................ (sila nyatakan)

***
Nama kumpulan saja buat apa.. Siapa penaungnya..? Keluarkan sekali..

Mana-mana geng yang tak tersenarai harap jangan bersedih sebab anda masih belum pemes, cuba lagi  tahun depan.. Ekekekekkee

8 comments:

  1. Salam,

    rasa macam tak ada makna, sedang ini geng bukan baru lahir, kenapa nak tunggu sampai beribu ahli? ini tak masuk yang di umumkan menteri sebanyak 2500 x 10 kali punya banyak kali jadi 250000 orang punca jenayah?, harap kita jangan panik dan takut dengan pengumuman tersebut, biar pihak berkuasa yang bertanggung jawab menguruskannya....

    ReplyDelete
  2. paling utama..dedahkan siapa penaung & presiden tertinggi setiap pertubuhan ni!!!

    ReplyDelete
  3. Geng 04 yang dikenal pasti bergerak aktif di Kedah, Pulau Pinang, Johor dan Kuala Lumpur.

    Geng 08 yang bergerak aktif di Kuala Lumpur, Selangor, Pulau Pinang, Perak, Johor, Negeri Sembilan dan Melaka.

    Double 7 yang bergerak aktif di seluruh Semenanjung.

    Tiga Line yang bergerak aktif di 20 kawasan sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Kedah dan Perak.   

    Geng 30 yang bergerak aktif di seluruh Semenanjung.  

    Geng 38 yang aktif di 14 kawasan di Kepong, Jinjang dan Setapak di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan di Johor Baharu, Johor.

    Geng 24 (aktif di enam kawasan di Selangor,  Kuala Lumpur,  Pulau Pinang,  Perak dan Johor)

    Geng 18 (aktif di lapan kawasan di Selangor, Kuala Lumpur,  Perak dan Johor)

    Geng 36 (aktif di Perak, Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur)

    ReplyDelete
  4. Samurai dan Kobra kat Sibu tak masuk ke. Geng Nizam Sri Aman tak masuk ke?

    ReplyDelete
  5. SOSIAL: GENG 77, DOUBLE 7, IALAH KONGSI GELAP!

    Hari ini kita bercerita berkenaan dengan gejala budak-budak Melayu sekarang ni. Semalam aku ada terbaca Akhbar Metro berkenaan dengan zikir black metal. Itu tajuk utama Metro semalam. Sila baca akhbar metro tarikh 3 jan 2010.Sebenarnya apa yang diceritakan oleh Metro bukanlah zikir black metal, tapi ia satu langkah tangan (pecah buah) bagi geng 77 (double 7).Mungkin ramai diantara kita pernah dengar, atau mungkin juga tak pernah. Puak geng 77 ni mengaku yang kononnya mereka diasaskan oleh geng 3 line (Pekida). Benarkah?Apa yang dibimbangkan, geng 77 ni sudah menular dikalangan remaja Melayu dan sudah pun masuk ke sekolah untuk merekrut ahli-ahli baru mereka. Remaja melayu ini sebenarnya tidak sedar bahawa mereka telah direkrutkan oleh sebuah kongsi gelap melayu, untuk melakukan perkara-perkara yang salah disisi undang-undang negara.Ramai diantara ahli 77 ni yang mengedar dadah, berlumba haram, pelacuran dan aktiviti gelap yang lain. Kongsi gelap atau gangterisme ini amatlah berbahaya jika dibiarkan terus menular dikalangan remaja kita. Kongsi gelap ini diasaskan oleh bangsa melayu sendiri yang menggunakan kitab suci Al-Quran dan pedang sebagai angkat sumpah (bidaah) untuk setia kepada kumpulan. semua itu hanyalah untuk menipu atau sebagai topeng kepada salah laku mereka.Angkat sumpah itu diselangi dengan hirisan ibu jari dengan pedang dibiarkan titis darah sambil bersumpah. Jika angkat sumpah dengan menggunakan titisan darah, itu hukumnya haram. Sumpah guna darah itu termasuk didalam aturcara kongsi gelap cina. (angkat sumpah sesetengah 77 PEKAK)Sebenarnya geng 77 bukanlah NGO ataupun persatuan yang berdaftar dengan kerajaan. Geng 77 adalah satu kongsi gelap melayu cabang baru yang cuba dihidupkan semula oleh sesetengah bangsa melayu kita sendiri. Ketuanya sendiri berbadan tatu harimau (harimau merujuk kepada lambang geng 77).Apa yang aku cuba ingatkan disini, siapa yang membaca blog ini cuba sebarkan kepada remaja-remaja melayu kita supaya mereka tidak terjebak dalam kumpulan jahat yang sedang cuba meracun anak-anak melayu.Update:Disebabkan post blog ni menjadi pertikaian ramai. Di sini Mc sebagai penulis blog nak beritahu bahawa, penulisan ini adalah satu kebenaran dan Mc juga merupakan adik beradik baju putih dalam lambang 30. Mc agak terkilan dengan adik-adik 77 yang menganggap mereka semua pejuang fisabillilah, namun apakah benar mereka mengerjakan pertubuhan dan perlaksanaan ini ke arah ajaran Allah? berapa banyak amal pertubuhan kamu telah buat? berapa banyak melayu murtad yang kamu sedarkan? Musuh Allah nak mengadaikan agama dan nama Allah, apa kamu semua buat? cakap saja lebih.Kita bangsa Melayu beragama Islam, hidup dengan tujuan sebagai khalifah Allah dimuka bumi ini. Hidup kita dengan ibadat dan tujuan, hidup kita untuk melaksanakan suruhan Allah. Kita hanyalah hamba yang kerdil dan kudus, jangan sangka kita kuat, kerana ada yang lebih kuat dari kita, jangan sangka kita pandai, kerana kepandaian kita hanya kurniaan pinjaman dari Allah.Wahai saudara jemaah seIslamku, bangunlah dari tidurmu. Penubuhan Pekida, atau lebih dikenali sebagai 3 line atau 30 bermaksud 30 juzuk Al-Quran, namun berapa kerat diantara kamu yang teleh mengkhatam Quran? atau boleh membaca Quran?Usahla nak sembang pandai, kalau benar kamu pejuang Fisabillilah, bangkitlah berjuang menentang musuh Allah. Jikalau hanya pandai merempit, meromen anak dara orang, meneguk arak dan membuat larangan Allah. Maka kamu sepatutnya termasuk dalam golongan 13, iaitu golongan yang tidak layak menyertai kumpulan 30 atau Pekida.sampai sini saja tulisan Mc, tonton la video khas untuk pejuang 30, 36 dan 77.

    ReplyDelete
  6. Ni geng yang berdaftar dibawa ngo

    ReplyDelete
  7. Ni Sumer Poyo...16 October 2014 at 01:22

    haktuihhh

    ReplyDelete
  8. Gangster konon...hantar pi perang bijik kontol kecut...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.