VOTE ONLINE PASCA PRU14:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN

Google+ Followers

Blogger Kool

Tuesday, 3 December 2013

Di sebalik Kisah Makcik Siti Aisyah " WIRAWATI RAKYAT "


MAKCIK SITI AISYAH YANG DIGERUNI OLEH KERAJAAN BRITAIN PADA AWAL TAHUN 70an..

Satu lagi pembohongan yang dbuat oleh Media Kerajaan Malaysia. Kalau anda mahu tahu, portal Telegraph (Britian) sahaja yang mendapat Hak Mutlak berkenaan berita ini. TIADA MANA MANA MEDIA DI DUNIA INI DIBENARKAN UNTUK MEMBUAT LAPORAN EKSKLUSIF BERKENAAN BERITA INI. Media lain hanya diberikan IHSAN berita dari The Telegraph Portal UK.

Dan yang menariknya, saat Siti Aishah ditemui oleh Telegraph, wakil portal tersebut menelefon Hishamuddin Rais (Blogger PR) untuk mengesahkan dia adalah Aishah Abdul Wahab dalam misi kemanusian ini. Selepas itu hanya Hishamuddin Rais sahaja yang dibenarkan untuk berjumpa Aishah di Britian. Segala urusan ini pada peringkat awalnya pihak media Britian sedikit pun TIDAK BERURUSAN DENGAN KEDUTAAN MALAYSIA ATAU MANA MANA MENTERI DI MALAYSIA.

Urusan ini hanyalah melibatkan seorang blogger Pembangkang. 

Betapa Media Britian memberi penghormatan pada seorang blogger daripada Menteri!!!

**sebab itu saat Buletin Utama TV3 menyiarkan berita ini, mereka tidak dapat sedikit pun untuk menyembunyikan wajah Hishamuddin Rais ketika sampai di KLIA bersama Aishah!!!

Jadi siapa yang baik hati sekarang???

Lawan Tetap Lawan!!!
Takbir!!!
Allahuakbar!!!

Tulisan Teuku Zacharyah Iskandar.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.