VOTE ONLINE PASCA PRU14:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN

Google+ Followers

Blogger Kool

Thursday, 21 November 2013

Laporan Polis Video "Sembang Rakyat Tentang Hudud"

Satu laporan polis telah dibuat ekoran drp tersebarnya video pendek bertajuk " Sembang Rakyat Tentang Hudud" yg telah dimuatkan dlm U-tube... Ucapan Dialog yg dilakonkan amat sinis dan dilihat jelas untuk mempersendakan serta menghina Hukum Hudud iaitu Hukum ALLAH... Amat mendukacitakan apabila dialog berbaur menghina islam ini dituturkan oleh pelakon melayu kemungkinan beragama Islam.... Ini dapat dilihat dr segi rupa raut wajah dan cara berpakaian si pelakon tersebut... 

Dimanakah letakknya iman mereka sehingga terlupa percakapannya boleh membawa tercabutnya akidah seseorang... Sila semak dalam "Kitab Mustika Hadis" ucapan- ucapan yg membolehkan terkeluarnya seseoarang dr Islam... Take Note!!!; Diharapkan agar ramai lagi yg akan tampil untuk membuat aduan laporan polis... Jangan lupa sertakan sekali link You Tube ini dalam laporan polis... Bermula dengan satu report InsyaAllah akan berterusan dengan Beribu report polis.. 
[ Realisasikan Amar Makruf Nahi Mungkar ] ... ALLAHU AKBAR !!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.