VOTE ONLINE PASCA PRU13:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN

Google+ Followers

Blogger Kool

Thursday, 21 November 2013

[Gambar] Islamic Fashion Festival 2013 Hina Ugama Islam..


Nak buat fesyen apa bagai.. Lantaklah hang lah oiii.. Yang dosa hang.. Tapi tolong buang perkataan "islamic" tu bole dak? Buat malu Islam saja la.. Mereka tu artis.. Ada peminat.. Dah tentu perbuatan mereka akan jadi ikutan peminat dan orang awam.. Eloklah sangat tu..

Malu bila orang islam sendiri tak tahu maksud islamic.... The worst thing is tak tahu nak hormat perkataan ISLAM.. Semua yang datang ni majority macam dah nak beransur ke senja.. Bukan remaja-remaja belasan tahun lagi.. Kalo Halloween sebok nak berpakaian menepati tema.. Ini islamic apesal ada yang datang berpakaian tak mencapai standard piawai (yang elok sikit dan sedap mata memandang pun).

ISLAMIC FASHION FESTIVAL???

Tapi kenapa memasing pakai baju macam orang bukan islam saja 
makin teruk dah retis-retis malaysia ni
macam ade krisis identiti pulak..


@ ] farahdhiya_fd Me & my pretty BFF @jzjuliana  #Iff #marriott   1d

[ @ ] izette78 Off to Islamic Fashion Festival Gala Dinner #iff#islamicfashionfestival#jwmarriott


Tuala ka nie?
ladydidiemsia Mami as a #muse for IFF #Islamicfashionfestival #jwwmarriot #designer @hitham_4u @farelmikhail @yusri_ismail #makeupby @ferrykarisma




Kompius???

Islamic fashion festival nie tak dak dresscode ka?

Kalau dresscode tak melambangkan islam, jangan letak nama Islam kat depan.. Bikin orang non muslim kompius dengan cara orang Islam berpakaian..


Ikut Jejak Yatt.. 
@ ] yatthamzah Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah..This my strength.. This are my sisters..This is blessings from Allah..Inilah #teamsucibyyatthamzah @SUCIBYYATTHAMZAH tulang belakang saya yang banyak membantu dan menyokong saya kala susah senang. Tak dilupakan suami tercinta @talib_tyn dan adik2 yg tercantik di dunia @wennhhashim @beddhamzah yang sanggup bersengkang mata untuk @sucibyyatthamzah fashion show IFF..Hanya Allah yg mampu membalas..Sayang kalian lillahitaala♡   2d


@ ] yatthamzah Sape lg patung? Patung tinggi atau patung pendek? Haha.. Cantiknyelaa adik2 saya ni @wannidoll @kimmahmud Subhanallah♡ Ya Allah penuhkanlah hati kami dengan kasih sayang Mu sesama kami. Bantu kami untuk buang yang busuk dari hati kami. Kami berlindung hanya padaMu dari godaan syaitan iblis. Have a productive Thursday semua♡ #yatthamzah wearing @SUCIBYYATTHAMZAH #sucibyyatthamzah #iff #iff2013 #islamicfashionfestival 


[ @ ] norynaziz Masyaallah... masyaallah... masyaallah...alhamdulillah... these girls r my inspirations... beautiful gorjessss sisters....luvs u guys @rnadiasabrina @shearasol @hasanahilmi #iff2013 #jwmarriot #semalam




Shahrizat pon mai.. 
@ ] zhafyusof ISlamic Fashion Festival #iff 2013 ...well done @shahrezza61 great beautiful event and all the best to you | very pleasant admirable speech by Dato @shahrizatjalil #zhafou @fouziahgous   2d

Islamic Fashion Festival? Tak pasti apakah yang cuba di ketengahkan oleh penganjur tersebut.. Bincangkan

Semua gambar nie aku cedok dari instagram

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.