VOTE ONLINE PASCA PRU13:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN

Google+ Followers

Blogger Kool

Saturday, 4 January 2014

POLITIK BOLA SEPAK KEDAH: APA SEBAB PEMIMPIN UMNO MAHU KENARI MAU JADI HELANG?1) Pengurusan Skuad Kenari mahu tukar logo, mahu ada gambar helang, dengan itu dipercayai pretasi skuad bola sepak negeri Kedah yang merosot dua tiga musin kebelakangan ini akan kembali garang setelah bertukar logo.

2) Persoalannya, apakah kepercayaan ini terbukti oleh kajian saintifik atau secara falsafahnya, atau hanya sekadar khurafat yang cuba ditanam dalam minda penyokong?

3) Zaman ini zaman orang celik maklumat. Jangan menipu dan memperbodohkan minda orang ramai. Kami tahu apa sebenarnya tujuan hangpa nak tukar logo.

4) Kami tau siapa yang akan dapat kontrak-kontrak baru selepas logo ditukar. Kroni percetakan logo baru dah bersedia dengan quotation dan mark-up nya sekali. Tunggu P.O keluar saja. Banyak mulut dok nganga lapar duit/tender oiii....

Sekian

Disediakan Oleh; Dr Tanaka Mustafa

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.