VOTE ONLINE PASCA PRU13:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN

Google+ Followers

Blogger Kool

Friday, 1 November 2013

Panas.. Pesta Dera Itik di Sekitar Dun Sungai Limau


Masa PAS buat gimik tabur padi dalam bendang oleh Tuan Presiden PAS Tuan Guru Abdul Hadi beberapa hari lepas puak UMNO jadi sasau konon-nya acara yang memalukan... 


Nah..!!! Sekarang  Hangpa tengok... Siapa yang lebih memalukan dalam bendang..???


Sukan Dera Itik Bersama Penduduk Sungai Dedap , turut serta Pergerakan Puteri UMNO Negeri Selangor.

Pusat Daerah Mengundi Sungai Daun, Sg Limau.



Mesti hangpa semua tengah tunggu ulasan dan fatwa terbaru dari ulamak agung umno.. Fatul Bari..
Dia pon ada di lokasi dimana itik di dera.. 

Sumber dari Puteri UMNO (dia kesian tengok itik di dera)

.. Umno bikin malu saja dengan itik-itik...

7 comments:

  1. kat mana-mana banyak sawah bendang dah jadi tradisi ada sukan tangkap itik. tapi belum pernah ada orang tabur padi dalam sawah yang dalamnya sehingga labu betis..kah..kah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku ngaji 5 tahun kat yan tak pernah pon tgk org men sukan tangkap itik. serkup ikan belakang trektor bajak bendang ada la.

      Delete
  2. aku duk kedah lama dah xdak pun acara tangkap itik

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah.. arwah ust azizan dah tak galak kan activiti nie

      Delete
  3. Walaupun saya bukan supporter BN atau Umno, tetapi acara atau activiti ini adalah tentu lebih baik dan bersih untuk pemuda dan pemudi daripada smoking, mat rempit, drug atau parti sampai tengah malam, internet games/ berjudi yang kurang sihat.

    ReplyDelete
  4. lorrr...nape tak buat tangkap biawak..

    ReplyDelete
  5. buat la pesta tangkap babi ka tangkap rosmah ka wakakakakaka

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.