VOTE ONLINE PASCA PRU13:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN

Google+ Followers

Blogger Kool

Thursday, 26 September 2013

Rosmah dan Bendera Malaysia Terbalik.. Mana Laporan Polis?


Bayangkan, jika bendera ini orang PR yang buat.. Jika pembangkang duduk tempat Rosmah tu, nescaya akan terpekik lah Perkeso, Beras Jati dan lain-lain Ngok-ngok totok tayang gigi kat tv terkumat kamit.


Maka seminggulah muka depan tv dan akbar dok putar cerita ni siap report polis lengkap.

Dalam program ni.. Takda sapa berani tegur bendera kita terbalik kod!!! 

Apa pun tak boleh!!!
Apa pun tak boleh!!!
Apa pun tak boleh!!!
Apa pun tak boleh!!!

Puih..

Mana Macai nie.. Cepat la Bertindak... 

Tak tau pulak kalau macai kata aku sengaja edit ka apa.. tapi elok p rujuk dekat bernama la..

4 comments:

  1. article ni kat newspaper yang mana satu eh? dan kalau boleh, ini newspaper yang tarikh bila ye? harap ada orang boleh bantu saya, saya nak pakai untuk assignment :)

    ReplyDelete
  2. Bernama
    Belajaq rajin2...wat assgnmt jgn lupa copy & paste....paroookkkkkl

    ReplyDelete
  3. Caption
    SAN FRANCISCO, Sept 24 -- Prime Minister's wife Datin Rosmah Mansor with a few students of the Anova Centre of Education in San Rafeal holding a Jalur Gemilang made out of cardboard.
    The school is meant for children and adults on the autism spectrum.
    Accompanying her is Annova Chief Executive Officer, Andrew Bailey (suit).
    Rosmah spent nearly a day at the centre.
    --fotoBERNAMA (2013) COPYRIGHT RESERVED

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.