VOTE ONLINE PASCA PRU13:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN

Google+ Followers

Blogger Kool

Thursday, 10 October 2013

Dalang, Hantu dan Petualang Bola Sepak Kedah FA


Assalamualaikum semua,
Aku tidak berniat nak menjatuhkan PASUKAN kita tapi terkial dengan beberapa tindakan pegawai KFA yang merugikan pasukan dan peminat. Kami sentiasa di belakang pasukan masa bila bila pun dari zaman forum lagi. Aku cuma luahkan apa aku lalui sepanjang mengikuti pasukan dan segala maklumat yang dipamerkan adalah benar belaka.

Contohnya pembahagian tiket, penyelewengan wang pemain adalah benar dan ini perlu diberitahu pada semua penyokong supaya tidak tertipu dengan tindakan beberapa "hantu" dalam KFA.

Aku kesal dengan tindakan pegawai yamg buat kerja halai balai dalam mencari kesalahan pemain dan membuat tindakan yang pada pendapat aku tanpa pengetahuan presiden KFA.

Aku nak pesan semua jangan risau, sebab ada beberapa peminat dan individu yang tidak mahu pasukan kita terus di Liga Premier dan ditipu peminat akan berusaha membongkarkan isu ini dan akan dibawa ke muka pengadilan. 

Setelah prestasi hambar yang dipamerkan oleh pemain sebagai punca kemerosotan Kedah, kali ini kelemahan itu dihalakan pula kepada Petualang Bola Sepak Kedah seperti nama diatas.. Zahari, Zul Harun & Tn. Syed Khairul..


Antara kejadian yang mungkin boleh di katakan Zahari seorang Pertualang Bola Sepak Kedah
Gambar kredit Hijaukuning.Com 
Mukhriz pon tak dapat baju.. Dia listkan nama dia sendiri untuk bergambar dengan baju cardiff..
Tak padan pangkat kecik..


Kejadian Pertama
- Masa Kedah lawan Lions XII dekat Stadium Jalan Besar.
- Ada pihak bagi suruh Zahari edar 20 tiket free utk fans dari Kedah .
- Tapi bila time dia edar tiket dia claim dalam 7 dolar singapore untuk setiap tiket.

Kejadian Kedua
- Masa Kedah join Friendly tournament di Satun
- Dia yang atur perjalanan Pasukan Kedah ke Satun untuk friendly lepas perlawanan Piala Malaysia (vs Lion xii)
- Coach pon tak tau.
- Player yang dibawa adalah campuran piala presiden & simpanan.
- Semua kos makan, minum, hotel ditanggung oleh pihak pelancongan Satun kecuali tambang.
- Penganjur bagi duit waktu meeting kat Satun. (ribu-ribu baht)
- TAPI player hanya dapat sorang RM150 untuk 6 hari di Satun. 
- Nak makan kedai mana pon dah diatur. (komisen)
- TAPI depa klaim kat Kedah FA (RM7000) dan Kerajaan Kedah (RM2000), sedangkan semua kos ditanggung penganjur.
- Dia tipu coach Kedah kata nak pi 1 hari tapi bawak player sampai seminggu.
- Dia atur join kejohanan sebelum Malaysia Cup lagi (seakan-akan dia tau Kedah akan tersingkir)
- Dia pegang duit bonus & elaun pemain (walaupun pangkat rendah dalam KFA)

Banyak lagi akan didedah kemudian!
Tak lama lagi ada pendedahan press conference dengan media.

Lagi 2-3 orang lambat sikit nak korek, depa lagi kabel kuat, rahsia simpan kejap... Yang lagi dua orang tu antara punca azraai keluar..

Aku nak pesan jugak pada yang taktau, sesiapapun dari apa parti politik mana pun yang terajui KFA kalau hantu-hantu, dalang dan pertualang lama dalam tu tak kena cantaih, pasukan Kedah tak kemana la lepaih ni.

Info Dari A.S Lord Voldemort (Penyokong Tegar KFA)

KFA tolonglah kembalikan kegemilangan bolasepak kita

"Pandaikan kfa buat kerja?"

1 comment:

  1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com

    Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar untuk perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas

    Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com, There could be many reasons why you need access to some extra cash – from unexpected car or home repairs to paying for your wedding or a special holiday. But whatever you need it for, when you borrow between $5,000 USD to 100.000 USD above.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.