VOTE ONLINE PASCA PRU13:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN

Google+ Followers

Blogger Kool

Thursday, 10 October 2013

Cepat-Cepat Tengok!!! Siaran langsung forum Selamatkan Kedaulatan Negara, Tolak TPPA malam ini


KUALA LUMPUR 10 OKT: Orang ramai boleh menyaksikan forum bertajuk Selamatkan Kedaulatan Negara, Tolak TPPA di Kelab Sultan Suleiman, Kampung Baru di sini, malam ini melalui portal ini.


Forum anjuran beberapa badan bukan kerajaan (NGO) yang dijadual bermula jam 8.30 malam itu dijangka menampilkan Datuk Seri Anwar Ibrahim dan beberapa pemimpin lain.

Turut dipelawa, bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad tetapi kehadirannya tidak dapat dipastikan.

Live Forum Klik SINI [Dah Tammat]


Himpunan Bantah TPPA dan 'Sambut' wakil US dengan simbol penolakkan 
11 Oktober | 2.00 petang | Masjid KLCC
*Lepas Solat Jumaat

BACA!!!
Apa itu Perjanjian Perkongsian Trans-Pasifik atau Trans-Pacific Partnership Agreement (TPPA) Klik SINI

1 comment:

  1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com

    Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar untuk perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas

    Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com, There could be many reasons why you need access to some extra cash – from unexpected car or home repairs to paying for your wedding or a special holiday. But whatever you need it for, when you borrow between $5,000 USD to 100.000 USD above.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.