VOTE ONLINE PASCA PRU13:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN

Google+ Followers

Blogger Kool

Sunday, 9 December 2012

Aksi Syaitan Gombak Berkerambit Sempat di Rakam Oleh Lensa Kamera

SEBARKAN KEPADA RAKYAT


Lihat, kesan tikaman samseng Umno. Politik apa yang Umno bawa? Bangsat!

Suspek yang menikam ahli PR pada Jelajah Merdeka dikenalpasti! Sudah saksikan video pendedahan keganasan puak umno terhadap penyokong PR? ANDA NAMPAK APA YANG KAMI NAMPAK? 

Seorang SB yang berjaya kami rakam. Berperwatakan Islamis tapi mahu buat kacau.
Sebelum hangpa tengok video kat bawah nie, aku nak hangpa perati (tengok) betoi2 muka pakcik nie.. aku harap dia boleh jadi saksi pada video bawah nie.. dan dia seorang SB.. boleh saja dia tangkap syaitan nie.. 


Video menunjukkan seorang pemuda memakai helmet dari arah penyokong UMNO meluru ke arah petugas Pakatan Rakyat dan menikam salah seorang petugas Pakatan Rakyat menggunakan kerambit kemudian ditarik kebelakang oleh Penyokong UMNO

Sudah saksikan video pendedahan keganasan puak umno terhadap penyokong PR? ANDA NAMPAK APA YANG KAMI NAMPAK?
Pendedahan Video : Menunjukkan seorang pemuda memakai helmet dari arah penyokong UMNO meluru ke arah penyokong Pakatan Rakyat dan menikam salah seorang penyokong Pakatan Rakyat kemudian ditarik kebelakang oleh Penyokong UMNOGerombolan Samseng Upahan Semakin Membuat Kacau Dan Mengganggu Ceramah Pakatan Rakyat Di Gombak

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.