VOTE ONLINE PASCA PRU13:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN

Google+ Followers

Blogger Kool

Thursday, 28 November 2013

Negeri Selangor Lebih Kaya Dari Negara Malaysia


Orang BN dah start dah mainkan isu neh. Bukan aku nak wajarkan kenaikan gaji sesiapa pun tetapi just aku nak bagitau, sekurang2nya pemimpin2 di Selangor perform, buat kerja untuk bantu rakyat berbanding pemimpin2 negara kita.. meskipun ramai yang mengatakan bahawa kenaikan sampai 300% itu tidak perlu namun mereka tak rasa ralat sangat sebab tak babitkan pemimpin2 rasuah .. so mereka boleh terima lagi.


Lagi satu, penyokong2 BN kecoh nak mampos isu neh macam la isu neh menjejaskan harga barang2 lain.

Gaji pemimpin naik = tak naikkan harga barang2 lain.

Tol naik, petrol naik, gula naik, minyak masak naik, roti naik, sos cili naik, barang2 asas naik, kadar elektrik naik, dan lain2 barang + perkhidmatan naik = itu baru jejaskan rakyat sebab secara langsung menyebabkan kita terpaksa keluarkan lebih wang untuk membayar..

Faham tak perbezaan nya disitu?

Cakap BODOH kang marah tapi memang BODOH pun.

KAH KAH KAH

- Acik

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.