VOTE ONLINE PASCA PRU14:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN

Google+ Followers

Blogger Kool

Monday, 29 February 2016

Punca Bil Elektrik Melambung, TNB Caj GST 1.6%BONGKAR !!!.. Rakyat Perlu Tahu,,

"Ok setelah aku penat mengamuk, barulah hari ni terjawab. Tarif elektrik mmg dah naik harga bermula bulan 12 haritu. Cukai KWTBB 1.6% cukai dr kerajaan bukan dr TNB. Ia dinamakan cukai tenaga. Utk GST mmg mutlak lah kena bayar. Kenaikan tarif juga bukanlah kemahuan TNB tp kemahuan ehem2... jd skrg kita tahu di mana korupsinya. Sekian, selamat pagi. Tqlah TNB korg dtg trus ke rumah aku bgtau cerita sbnr.."

Kredit: Shahrul Ikram

INGAT.. CAJ KWTBB 1.6% tu adalah utk cukai GST !!!

Malaun punya gomen.. Semua nak cekau..

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Cukai gas bila nak start? tu kategori tenaga jugak

    ReplyDelete
  2. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.