VOTE ONLINE PASCA PRU14:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN

Google+ Followers

Blogger Kool

Monday, 21 September 2015

Memorandum Bantahan Hidangan Minuman Keras di Menara Felda


Penyerahan memorandum bantahan penjualan minuman keras kepada Felda, Naza TTDI dan pengusaha restoran Brolly di Menara Felda pagi ini. Ia di sampaikan oleh Ust Youslaidy, Pengerusi Jawatankuasa Pembangnunan Insan Ngo ANAK. Turut hadir Sdr Abd Rahman Ramli, Pengerusi Badan Bertindak Peneroka Felda(BANGKIT) dan Hj Abu Samah Jamal.

Memo diterima oleh Tuan Saharudin, Pengurus Bahagian Korporat Felda. Beliau menjelaskan, Naza TTDI yang meluluskan permohonan Restoran Brolly. Sememangnya dari awal, Felda membantah, namun, tidak boleh berbuat apa apa kerana Brolly memohon terus melalui Naza TTDI.

Apa yang menimbulkan tanda tanya, siapa pemilik@yang berotoriti atas Menara Felda?

ANAK mendesak agar ketiga tiga pihak mengambil tindakan segera bagi mempastikan penjualan minuman keras dihentikan. Sensitiviti warga Felda yang mana 95% adalah Islam mesti dihormati.

posted from Bloggeroid

2 comments:


  1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

    ReplyDelete
  2. Pak Junaidi usah jadi goblok. Itu uang nya haram.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.