VOTE ONLINE PASCA PRU13:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN

Google+ Followers

Blogger Kool

Sunday, 15 February 2015

Resolusi Anak Muda Malaysia


Resolusi Anak Muda Malaysia
15-02-2015

Demi mempertahankan sistem kehakiman Negara kita, anak muda yang berasal daripada golongan mahasiswa, masyarakat sivil, parti politik, kumpulan aktivis, professional, pekerja dan sebagainya telah berhimpun dan membentuk sebuah gabungan anak muda Malaysia yang diberi nama KITA LAWAN.

Kami mengecam sekeras-kerasnya tindakan konspirasi politik yang menjatuhkan hukuman penjara 5 tahun ke atas Anwar Ibrahim. Ini jelas menunjukkan bahawa kerajaan UMNO BN telah sekali lagi menyalahgunakan jentera kerajaan dan memusnahkan keyakinan anak muda Malaysia terhadap sistem kehakiman Negara kita.

Kita juga ingin menyeru rakyat Malaysia supaya menyertai himpunan yang bakal diadakan pada 7hb Mac 2015, jam 4.00 petang, hingga 8hb Mac 2015, bermula di SOGO, Kuala Lumpur.

KITA LAWAN mengemukakan 4 tuntutan anak muda Malaysia:
1.) Kami menuntut agar Perdana Menteri, Najib Razak meletak jawatan dengan segera kerana beliau bertanggungjawab atas konspirasi politik perbicaraan kes Anwar Ibrahim.
2.) Kami sedia menggembling semangat dan tenaga anak muda Malaysia untuk bersama melawan sehingga rejim zalim UMNO BN tumbang.
3.) Kami menuntut reformasi sistem kehakiman Negara bagi menjamin kebebasan dan kewibawaan institusi kehakiman.
4.) Kami menggesa semua pemimpin Pakatan Rakyat yang berjawatan dan telah mendapat mandate daripada rakyat dalam Pilihanraya Umum ke-13 supaya turun bersama ke Himpunan Rakyat yang bakal dilangsungkan nanti.

1 comment:

  1. Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI    Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.