VOTE ONLINE PASCA PRU13:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN

Google+ Followers

Blogger Kool

Tuesday, 16 July 2013

Air Terapi Anai-anai Makan 22 Juzuk Ayat Al-Quran

Facebook: Fazli Azmi

Mana dpt stok kemenyan? mana dia check anai2 nie makan juzuk Al Quran? dia bela anai2 and letak Al Quran dlm tuh and bg anai2 makan? x abis lg dh kena kutip buat air? last but not least, jenuh gak ye nak menunggu hujan yg turun pada malam jumaat 10 muharram .. dlm brape thn sekali jek 10 muharram jatuh ari jumaat, tuh pun belum tentu turun hujan .. berapa byk tangki laa yg dia prepare nak buat air nieh bila hujan turun tuh .. huhuhu ..


Kulat susu harimau adalah sejenis tumbuhan yang sekarang semakin popular untuk mengubati kanser atau lebih dikenali Cendawan Susu Harimau.. tapi tang anai anai tu dah macam mempermainkan agama.. dibiarkan sampai makan Al-Quran dah takder kerja dah ni..


Mai Kita Baca Apa Tokey Anai-Anai nie Komen
 

TROLL:
Untuk di jual

Air rebusan anai anai yang makan buku matematik tingkatan 5 keluaran sasbadi


Bukan sekadar air biasa,air yang mampu membantu anak anak kita cemerlang dalam matematik!


Orang Sungai Petani tapi Dok kat Bukit Mertajam.. Dekat saja dengan tempat aku.. Sila bagi lokasi boleh p ushar2 tempat dia operasi.. 

 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.