VOTE ONLINE PASCA PRU13:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN

Google+ Followers

Blogger Kool

Monday, 14 November 2016

NGO Guna Nama ALLAH Untuk Perangi Kumpulan Baju Kuning (BERSIH 5)



Dipetik dari group whatsapp PLG BERSATU.. Katanya Ayah Boss aka Brader Gun yang perintah untuk semua anak bai'ah dia agar turun support baju merah pada 19 November ni nanti.

Kahkahkah.. Jujur Admin cakap ni, kepada semua yang pernah berbai'ah, janganlah korang takut. Sumpah taat setia kau dulu tu dah terbatal dah pun. Sebab Ayahanda kau tu sendiri tak menepati ciri ciri seorang khalifah yang benar benar perjuangkan Islam. Depa ni perjuangkan duit!

Dalam hal ni korang tak wajib pun patuh perintah dia. Silap silap dia lah manusia yang patut kita perangi !!

- Joe Kacak (PMO)

5 comments:

  1. Kena pil kuda ka mamat ni
    Dedak punya pasal..sanggup jd beruk pak tongkol

    ReplyDelete
  2. Apa dah jadi ni??? banyakkan bawa istigfar...
    pada anak2 baiah, atok ingatkan agar kenang kembali saat berbaiah,Anak2 berjanji dengan Ayahanda ka atau dengan Tuhan? apa matlamat apa tujuan? .Ada lagi ka matlamat asal perjuangan yg anak2 perjuangkan (AMAL MUNGKAR NAHI MAARUF). Hiduplah secara berhemah, hormati undang2.Ingatlah siksanya ibubapa menjawab di titian sirat tentang ajaran agama yang mereka tidak sempurnakan terhadap anda. renungkan..

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. BODO BANGANGGG...YG SONGLAP DUIT RAKYAT TU KO PATUT TENTANG

    ReplyDelete
  5. memang depa ni bodo..macam dia sorang je berbaiah..menang awai awai lg dah terbatal perjanjian baiah tu.pasal kekanda.ayahanda perangai macam etan..bukan bawa anak atau adik arah kebaikan..tp bawak p gaduh je.p tarik kereta orang yg seugama sebangsa.
    boleh pulak nk lawan kuning bersih kerana allah..ape yg kuning bersih buat? bunuh orang..pukui orang atau curi harta rakyat?badan besar.otak juga besar...tp tak leh pikir yg mana buruk atau baik..
    ape untung nya duduk bawah merah? soronok boleh pukui orang?
    seronok dapat duit yg entah berapa rm tu ?
    bila balik umah...duit yg dapat isi minyak kereta yg dah naik...beli barangan dapur yg kena gst...nk goreng ikan pun minyak mahai...kenapa tak nk pikir itu semua...kenapa semua barang naik harga?
    sebab ada segolongan manusia rakyat malaysia yg betui betui bangang yg menyokong kerajaan yg ada yg menzalimi rakyat..sedang kan pemimpin yang org bodoh ni sokong mewah berbelanja anak beranak...tak ke bodoh namanya menyokong org mcm tu
    barang siapa menggunakan nama allah juga rasul atas sesuatu yg tidak kena mengena dengan ape yg allah rasul suruh malah di larang...maka tunggu la balasan dari allah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.