VOTE ONLINE PASCA PRU15:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Follow" di bawah.

Blogger Kool

Saturday 2 February 2013

TOK PA Khianti Rakyat Kelantan.

Katanya TUNTUTAN KITA TIADA ASAS?

Takdok asas guano?

INI ASAS TUNTUTAN KAMI.

FAKTA ASAS TUNTUTAN ROYALTI KELANTAN - SEBAR SELUASNYA

SIAPA TIPU RAKYAT KELANTAN?

ASAS TUNTUTAN ROYALTI KELANTAN
GABUNGAN PROFESIONAL MENUNTUT ROYALTI, PENDARATAN MINYAK DAN GAS KE KELANTAN (ROYALTI)

Sukarelawan sekarang tidak jadi sukarela lagi, sudah jadi paksaan


3 hb ni ada program My Butiful Malaysia yang di hadiri Najib Razak!

Friday 1 February 2013

Malaysia Bakal Dipimpin Seorang Diktaktor Jika Kita Tidak Tukar Kerajaan di PRU13


Najib nak jumpa Agung untuk mengharamkan Pilihan Raya dan menjadikan negara Malaysia sebagai negara diktaktor, kerana dengan pilihan raya sesebuah kerajaan boleh di tukar. 

Thursday 31 January 2013

Alahai Utusan Bila Mau Bankrupt.. Kalah Lagi, Kali Nie Dengan Azlan Pulak


Sumber: KD
Ini tak adil!!! mana boleh Utusan kalah lagi kes!!! Bukankah Utusan sebuah akhbar yang telus, laporan tepat dan boleh dijadikan rujukan oleh sesiapa sahaja!!!! Ini mesti perbuatan khianat puak-puak pembangkang mahu jatuhkan maruah Utusan Malaysia, akhbar Melayu terulung didalam negara ini.

Selamat Tahun Baru Cina AES


Ini siaran di dalam website drivesafe yg menyebut bahawa Kenyataan Menteri dlm sebuah laman berita portal disalah anggap.... Sebelum ini Menteri kata AES tetap diteruskan walaupun Peguam Negara tangguh... tetapi laman drivesafe kata Menteri disalah anggap... tetapi dlm thestar online hari ini Menteri kata AES diteruskan pada Tahun Baru Cina.... mana satu yang betul????

Wednesday 30 January 2013

Himpunan Kebangkitan Wanita. Jumaat 1-2-2013.JEMPUTAN PROGRAM HIMPUNAN KEBANGKITAN WANITA PULAU PINANG – 1 FEBRUARI 2013

Malaysia ada dua sistem undang-undang..? Polis dah bawa keluar gambarHari Ini Polis telah mengeluarkan gambar 14 orang yang didakwa membawa kanak-kanak di bawah umur 15 tahun ke Himpunan Kebangkitan Rakyat yang diadakan pada 12 Januari lalu.

Response UAI dan Orang Ramai terhadap Drama Sahara


Kami mengecam ASTRO PRIMA kerana menayangkan drama SAHARA yang secara terang-terangan mengeksploitasikan muslimah yang berniqab. 

Malaysia Kotor?

Tuesday 29 January 2013

Siapa pernah Solat Jumaat berimamkan Radio PAS?


Hahah satu lagi kebodohan Utusan membuat fitnah.. Hmmm kalaulah dia ni betul-betul penyokong tegar PAS takkan dia ni tak tahu .. Imam tu kan Kerajaan UMNO/BN yang lantik.. maka dia sembahyang dibelakang Imam lantikan UMNO jugalah yang dikata kafir.. Utusan2. Sila tulis kat atas suratkhabar utusan tu.. UNTUK AHLI UMNO/BN SAHAJA.. Biar adil kalau nak lapor berita2 yang menyebelahi UMNO saja. Ini dah dikira bukan suratkhabar UMUM dah ni...hari2 dok cerita politik mengampu BN ni. Kalau Harakah bukan main suruh tulis UNTUK AHLI PAS SAHAJA..Puii.. K.O UMNO. 

Kerja Haram Jadah Umno Fitnah Muslimah Dalam Gereja Kantoi Sudah


Macai makin racist tak lama Malaysia huru-hara kalau ada orang mcm nie benda xada di ada adakan... 
Mohon share share

Sunday 27 January 2013

Pengalaman Menyertai BTN.. Pembodohan Mahasiswa..


SEJARAH PEMBODOHAN ANAK BANGSA


September 1993, saya dan rakan-rakan mengikuti Kursus BTN Di Kem Wirawaja, Janda Baik, Pahang. Kursus ini berlangsung hanya beberapa hari sebelum kami berlepas ke destinasi pengajian masing-masing, membawa cita-cita, harapan ibu bapa serta rakyat dan negara. Pada masa yang sama, saya turut mengingatkan diri bahawa saya adalah hamba Allah dan khalifah-Nya.

Mahasiswa Mai Baca Sat.. Peranan Mahasiswa Layak Mengundi PRU13


Menjadi tugas utama bagi mahasiswa menyampaikan perkara yang sebenar kepada masyarakat terutamanya ibubapa, datuk dan nenek, adik beradik dan juga jiran di kampung untuk memahami situasi politik yang berlaku sekarang. 

Mai Pikiaq Sat.. Perbezaan Yang Hangpa Paling Tak Suka!

[Wajib Fikir] Perbandingan Yang Paling Anda Tidak Senangi !!!


KDNK/kapita kita telah meningkat sejak tahun 1978 dan kita sedang menuju ke arah menjadi sebuah negara berpendapatan tinggi pada tahun 2020 (mengikut PEMANDU) TETAPI berapa banyak kita boleh membeli kembali seperti pada tahun 1978 dan berapa banyak yang kita boleh membeli SEKARANG?!

Umno Mula Main Politik Haram Jadah..


Lagi taktik kotor UMNO dibongkar.. 3000 risalah ditemui dan dibakar...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.