VOTE ONLINE PASCA PRU15:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Follow" di bawah.

Blogger Kool

Tuesday 12 November 2013

Siaran Langsung Parlimen Malaysia


Boleh dilayari melalui komputer, tablet dan telefon pintar (Android 2.3+ dan IOS5+)

Ringan Beban Rakyat.. CGT langkah terbaik ganti GST


Pelaksanaan cukai keuntungan modal (CGT) adalah langkah terbaik bagi menggantikan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) yang akan dilaksanakan, pada 1 April 2015.

Najib Janji Mahu Kurang Beban Tugas Cikgu Tetapi....Aku mahu tunjukkan antara janji Perdana Menteri, DS Najib Razak dan Kementerian Pendidikan Malaysia kepada Guru Malaysia untuk mengurangkan BEBAN TUGAS. Hari ini, adakah beban tugas guru berkurangan??

Berita Baik Kepada Pelanggan Astro


Berita Baik kepada pengguna Astro, terutama kepada mereka yang melanggan pack 'sukan'

Siapa Pemimpin Muda Yang Hebat? -AgusTulisan Mohammad Agus Yusoff

Dalam pilihan raya yang lalu, ramai yang bercakap perlunya pemimpin parti politik memahami aspirasi anak muda sebagai asas penting untuk menang dalam pilihan raya. Maka, banyaklah parti politik meletakkan calon anak muda sebagai wakil masing-masing. Setelah 6 bulan pilihan raya berlalu, bagaimana dengan prestasi ahli parlimen muda di parlimen? 

Monday 11 November 2013

Sebab Puak Syiah di Kaitkan Dengan Pembunuhan Ketua Penguatkuasa JAIPJabatan Agama Islam Pahang pantau penyebaran ajaran Syiah

Sunday 10 November 2013

Sah.. Kematian ketua penguatkuasa JAIP bermotifkan bunuh - Polis
Polis mengesahkan kematian Ketua Penguat Kuasa Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP) Mohd Raffli Ab Malik, yang ditembak di rumahnya tengah hari tadi, bermotifkan bunuh.

Sepandai-pandai Tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga.


Sepandai-pandai Tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga. Itulah peribahasa yang sesuai untuk suspek utama dalam kes menembak mati pegawai AmBank, Norazita Abu Talib di Subang Jaya tempohari hanya kerana wang! Suspek kini dibawa ke Kompleks Mahkamah Majistret Petaling Jaya jam 3.17 petang tadi dan akan ditahan reman selama tujuh hari bermula hari ini. Mohon ligan kepala dia puas-puas. 

Nah... Najib Kena Cop Setan Terus..


Kesian kat penyokong UMNO/BN ni.. penat lelahnya membantu UMNO/BN semasa PRU13 yang lalu langsung tak dihargai..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.