VOTE ONLINE PASCA PRU15:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Follow" di bawah.

Blogger Kool

Saturday 9 March 2013

Antara Kuliah Tanpa Izin VS Maksiat

Maksiat berleluasa tidak terpantau, hiburan melampau di sana sini tiada batasan. Nak beri ilmu banyak sangat syarat dan sekatan.

Palsu! Tidak Mewakili Pakatan Rakyat

Mohon sahabat sekalian SHARE gambar ini, pembohongan UMNO yang mencipta blog dan menyamar sebagai PR! Sangat terdesak macai UMNO!!

308: Langkah Kita Bermula308: Langkah Kita Bermula

Lima tahun sudah berlalu sejak berlakunya tsunami politik terbesar dalam sejarah Malaysia. Kekalahan besar yang memalukan parti pemerintah Barisan Nasional yang dipimpin oleh UMNO pastinya tidak akan dilupakan oleh mereka yang dibisukan oleh suara rakyat pada tarikh bersejarah itu; yang telah memilik untuk menolak kepimpinan UMNO dan memberi amanah kepada parti-parti oposisi yang kemudiannya membentuk sebuah koalisi politik bernama Pakatan Rakyat.

Friday 8 March 2013

Kenyataan Penuh Bapa Saiful Bukhari

Kenyataan Penuh Bapa Saiful Bukhari

Assalamualaikum wmth dan Salam Sejahtera.

Dengan nama Allah Yang Maha Besar lagi Maha Berkuasa.

Pengganas Sulu mengganas di Semenanjung Malaysia!!!

PDRM tiada BUKTI Tian Chua Melakukan Kesalahan.

Isu neh dah 3,4 hari. Tetapi semalam lebih panas dari kelmarin. Actually isu neh sepatutnya dah reda. Tetapi tv3 terpaksa mainkan semula disebabkan mereka terpaksa slowdownkan isu dsai dalang pencerobohan di lahad datu.

T-Shirt Kempen PRU13 Pakat-Pakat Kalih 3s

T-Shirt Kempen PRU13 Pakat-Pakat Kalih 3s


Simple, Santai dan Sesuai di gunakan di semua situasi

Kenyataan yang dibacakan Bapak Saiful pada sidang media.

Konspirasi untuk penjarakan Anwar
Menurut Azlan, kes tersebut adalah konspirasi politik jahat untuk memenjarakan Anwar kali kedua.

Bapa Saiful Bukhari Kata Liwat II adalah konspirasi politik

KUALA LUMPUR 8 MAC: Bapa Saiful Bukhari, Azlan Mohd Lazim hari ini mengaku kes liwat kedua adalah fitnah dan konspirasi politik ke atas Ketua Umum KEADILAN, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Thursday 7 March 2013

BARUA Cabut Bendera Depan UiTM Alor GajahBARUA Umno di mana-mana...HAHAHA...seorang pensyarah UITM ALor Gajah telah mengirim beberapa keping gambar yang dirakam ketika perjalanan pulang dari kerja (4.30 ptg) yg menunjukkan barua2 Umno ini mencabut hampir semua bendera2 PKR sepanjang jalan AMJ...sementara bendera2 BN dibiarkan merata tanpa sebarang halangan....apa komen Ali Rustam?...takot ka?..kikiki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.