VOTE ONLINE PASCA PRU15:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Follow" di bawah.

Blogger Kool

Monday 7 January 2019

GUNA SALURAN PARTI - SAIFUDDIN NASUTION


Ahli dan kepimpinan parti diingatkan agar memanfaatkan saluran dalaman parti yang tersedia untuk menyampaikan sesuatu bantahan.

Setiausaha Agung KEADILAN, Saifuddin Nasution Ismail berkata, sebagai sebuah parti reformasi yang dinamik, parti telah membuka ruang seluas-luasnya kepada semua.

"Saya berpendapat sesebuah pertubuhan termasuklah KEADILAN, proses membuat keputusannya sangat jelas," katanya.
Beliau berkata, platform yang tersedia adalah kongres tahunan parti, mesyuarat Majlis Pimpinan Pusat (MPP), Biro Politik dan Pekeliling Setiausaha Agung yang dikeluarkan dari semasa ke semasa.

"Jadi, semua platform itu adalah platform yang tersedia untuk parti sama ada ahli biasa atau pun pimpinan Pusat, negeri atau cabang boleh manfaatkan untuk menyampaikan keluhan, rungutan dan sebagainya," katanya.

Sebelum ini, Timbalan Presiden, Mohamed Azmin Ali hari ini mempertahankan bantahan terbukanya berhubung pelantikan parti yang dibuat Presiden parti, Anwar Ibrahim dengan menyifatkan bahawa ada isu tertentu yang memerlukan kenyataan terbuka.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.