VOTE ONLINE PASCA PRU15:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Follow" di bawah.

Blogger Kool

Thursday 4 July 2013

Ibrahim Ali kembali dengan penuh kekesalan terhadap sikap najib


Perkasa hari ini (3/7/13) meluahkan kekesalan terhadap sikap kerajaan yang lebih menghargai pertubuhan yang menjadikan ugutan sebagai menyalurkan suara mereka ,sebaliknya Perkasa yang menyalurkan suara mereka secara berhemah tidak diberi layanan.

Apa dah jadi lepas Dr. Muhammad Mursi digulingkan tentera!Mesir dan Gaza...

Di antara tindakan awal pihak tentera Mesir selepas penggulingan Presiden Morsi ialah menutup terus 'Rafah Gate' yang merupakan laluan utama (baca : satu-satunya) perhubungan di antara Gaza dan dunia luar melalui Mesir.

Wednesday 3 July 2013

Sekali Sekala.. Hentam Pakatan Rakyat!

Selepas Pilihan Raya Umum 2013, saya lihat kerjasama PKR dan PAS dalam Pakatan Rakyat seperti kek icing, nampak comel di luar tetapi rapuh di dalam. Dalam masa yang sama, saya melihat kekuatan BN juga begitu.

..Pengerusi Barisan Nasional akan didakwa ..!!!!

France's Marine Le Pen loses immunity as MEP

Blogger umno punca 20 akaun bank Anwar "bocor" di Wikileaks


Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim mengakui tidak ada laporan mengenai dirinya dalam laman Wikileaks seperti yang didakwa ahli Parlimen Simpang Renggam, Liang Teck Meng.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.