VOTE ONLINE PASCA PRU15:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Follow" di bawah.

Blogger Kool

Saturday 12 January 2013

PIKET 'GANGNAM STYLE' CIMB DI CIMB PRANGIN MALL

PIKET 'GANGNAM STYLE' CIMB – 2013Georgetown, P.Pinang 11.01.2013- NUBE Malaysia telah mengadakan piket kebangsaan yang pertama pada tahun 2013 ini terhadap CIMB Bank Berhad.

Gambar & Video Himpunan Kebangkitan Rakyat Yang Mustahil Masuk TV3


Klik Sini Dulu.. Gambar sebelum Jam 2 Petang
SELAMATKAN MALAYSIA 

Berlangsung himpunan kebangkitan rakyat Malaysia di stadium merdeka. Rakyat sedang mendengar ucapan dri pimpinan PR dan NGO. Nampaknya rakyat sudah bersedia utk tukar kerajaan BN yg rakus menggunakan harta rakyat sehingga meletakkan Malaysia negara yg indeks rasuahnya tinggi dan peningkatan hutang yg melebihi had yg dibenarkan, sehingga pakar ekonomi mengatakan sekiranya rakyat tidak menukar kerajaan dlm pru 13 nanti maka tidak mustahil negara sedang menuju muflis... oleh itu saya menyeru kpd rakyat malaysia agar melakukan perubahan besar dgn menukar kerajaan yg ada sekarang yg dilihat sudah tidak mampu mentadbir negara dgn baik.

Gambar Perkembangan Semasa Sekitar Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112 Update


BERIKUT perkembangan menjelang Himpunan Kebangkitan Rakyat yang akan berlangsung petang ini di Stadium Merdeka. Peserta perhimpunan mula membanjiri lapan lokasi di Kuala Lumpur dan Petaling Jaya.

LIVE HIMPUNAN KEBANGKITAN RAKYAT #KL112


"Sama ada anda berada di Kota Kinabalu, Kangar, Johor Bharu, LA ataupun London, anda boleh menonton # KL112 LIVE di Pakat-Pakat Kalih, dalam keselesaan di rumah anda." Kami akan meliputi lokasi dari jam 8.00 pagi & Dari Stadium Merdeka dari jam 2.00 petang. InsyaAllah

Friday 11 January 2013

Thursday 10 January 2013

Nak Habaq Dekat Hangpa Jangan Takut Nak Pi Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112


Ingatlah, peristiwa ini adalah peluang untuk anda sekali seumur hidup dan ianya akan kekal menjadi sejarah yang akan menjadi sebutan kepada anak cucu kita. Jangan lepaskan peluang untuk menjadi sebahagian dari sejarah ini.

Tidak mustahil Himpunan Kebangkitan Rakyat, Sabtu 12 Januari ini di Kuala Lumpur akan mencapai sasarannya - sejuta orang.

Wednesday 9 January 2013

Akhirnya Pihak Pengurusan Stadium Merdeka Akur Dengan Tuntutan Rakyat


TOLONG SEBARKAN KEPADA RAKYAT BAHAWA HIMPUNAN KEBANGKITAN RAKYAT HALAL

Ingatlah, peristiwa ini adalah peluang untuk anda sekali seumur hidup dan ianya akan kekal menjadi sejarah yang akan menjadi sebutan kepada anak cucu kita. Jangan lepaskan peluang untuk menjadi sebahagian dari sejarah ini.

901 Hari Ini Dalam Sejarah


Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur MEMBEBASKAN DAN MELEPASKAN Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim, daripada tuduhan meliwat bekas pembantu peribadinya, Mohd Saiful Bukhari Azlan. Keputusan itu dibacakan Hakim Datuk Mohamad Zabidin Mohd Diah, di Mahkamah Tinggi Jenayah 3 di Kompleks Mahkamah Jalan Duta 

Cadangan Pakat-Pakat Kalih Untuk MAHASISWA di Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112


Kebetulan pulak Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112 nie jatuh dalam minggu budak-budak U tengah dok bertungkus lumus study nak jawab exam..

Tuesday 8 January 2013

MOHON SEBARKAN Himpunan Kebangkitan Rakyat Kini Sampai ke Sabah


Gabungan NGO Menuntut Hak Rakyat Sabah: GEGAR mengajak beramai-ramai kita turun berhimpun menuntut hak rakyat Sabah. INI KALI LAH seluruh warga SABAH!

Polis Keluarkan Pas Untuk "Belasah" Rakyat Sertai Himpunan Kebangkitan Rakyat?


Pihak polis telah menggesa wartawan yang akan membuat liputan perhimpunan Pakatan Rakyat Sabtu ini memakai pas khas yang dikeluarkan oleh pihak polis supaya mereka mudah dikenal pasti.

Rumah PPRT Runtuh Lagi, FELCRA Bina Rumah Ala Kandang Kambing


RUNTUH...Lihatlah beginilah kedaan dua buah rumah yang runtuh menyembah bumi masih menggunakan tiang 3X3 inci. 

Monday 7 January 2013

Wajah-wajah Tahanan Lolos di BUTTERWORTH


BUTTERWORTH - Seramai sembilan tahanan polis melarikan diri ketika dalam perjalanan ke Mahkamah Sesyen Butterworth di sini kira-kira jam 9.30 pagi tadi, dengan menggunakan van polis.

Sunday 6 January 2013

Pelajar UPSI Kecewa Dengan Muhyiddin Yassin, Program politik dalam kampus


Usai program Himpunan Rakyat 1Malaysia bersama TPM, Tan Sri Muhyiddin Yasin yang turut dihadiri oleh Menteri Besar Perak, Datuk Seri Zambry serta Datuk M.Kavyeas. Sudah pasti ramai yang berasa kecewa kepada himpunan pada malam ini tidak ubah seperti Rapat Umum kempen Barisan Nasional.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.