VOTE ONLINE PASCA PRU15:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Follow" di bawah.

Blogger Kool

Thursday 22 November 2012

[ISU MURTAD] BERDOSAKAH UNDI umno

Artis beri penjelasan isu murtad 


Azhar Sulaiman
Azhar Sulaiman
Artis beri penjelasan isu murtad
Kenyataan dalam Facebook milik Azhar.
Shah Alam -"Kenyataan saya keluarkan dalam laman sosial Facebook, adalah respons daripada tajuk utama yang dipaparkan dalam sebuah akhbar semalam (kelmarin) iaitu 'Nik Aziz dakwa Umno murtad'."
Begitulah penjelasan yang diberikan oleh aktor terkenal, Azhar Sulaiman, berhubung kenyataan mengenai dirinya kerana menjadi ahli Umno.

Azhar berkata, beliau hanya mengutarakan persoalan kepada individu cerdik agama, iaitu adakah beliau juga dikategorikan sebagai murtad kerana menjadi ahli Umno.

Tuesday 20 November 2012

[FITNAH UTUSAN] Bodohkan Ahli umno Meraung Sakan

TG Nik Aziz akan saman Utusan kerana fitnah terbaru ini..
Setelah diberikan layanan yang baik sepanjang Muktamar Pas Kali ke 58, inilah hadiahnya dari Utusan buat TG Nik Aziz, Fitnah yg sangat dahsyat terhadap Tuan Guru Al Mursyidul Am PAS itu..

[HAPUS TULISAN JAWI] ORANG UMNO "BUTA JAWI" SEUMUR HIDUP

Berbekalkan sebuah button yang punya tulisan jawi, seorang lelaki yang dipercayai pencacai UMNO cuba memperlekehkan Perwakilan PAS pada Muktamar yang ke 58 lalu..

Menurutnya sesiapa sahaja boleh menjadi Perwakilan PAS pada Muktamar yang lalu ini dengan membeli ‘Button’ yang berharga RM5 ke RM10 dan dengan pembelian tersebut anda bebas berada dalam dewan seperti Perwakilan yang sah.

Oleh itu menurutnya lagi Ahli PAS sepatutnya merasa malu kerana untuk menjadi perwakilan ke Muktamar itu ianya boleh dibeli. 

Monday 19 November 2012

[FELDA] HIMPUNAN AMAN & BUKTI MINYAK SAWIT DIJUAL KEPADA ISRAELHadir beramai2 tanda solidariti kita. Buktikan simpati kita terhadap nasib rakyat Palestin yang di zalimi. Berpakaian serba Oren. SEBARLUASKAN INFO INI.

Sunday 18 November 2012

[VIDEO INSIDE] 30RIBU HADIR DOA HUKUMKAN umno/bn
Stadium Sultan Mohamad Kota Bharu penuh dengan para penyokong Pakatan Rakyat yang menyertai Himpunan Kebangkitan Rakyat. 

Himpunan anjuran Pakatan Rakyat ini adalah siri kedua selepas himpunan di Senawang, Seremban awal bulan ini. 

Himpunan kali ini diadakan serentak dengan Muktamar tahunan PAS ke 58 yang diadakan di sini. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.