VOTE ONLINE PASCA PRU15:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Follow" di bawah.

Blogger Kool

Monday 19 November 2012

[FELDA] HIMPUNAN AMAN & BUKTI MINYAK SAWIT DIJUAL KEPADA ISRAELHadir beramai2 tanda solidariti kita. Buktikan simpati kita terhadap nasib rakyat Palestin yang di zalimi. Berpakaian serba Oren. SEBARLUASKAN INFO INI.Bukti minyak sawit mentah negara dijual kepada syarikat Israel
BUKTI penjualan Minyak Sawit Mentah, MSM kepada BUNGE, Bunge Agribusiness Singapore Pte Ltd, sebuah syarikat Israel yang berpengkalan di Singapura. Pengerusi ANAK, Mazlan Aliman mendedahkan salah satu invois pembelian sejak tahun 2010 yang lalu.Menurut Mazlan Aliman, perkara ini berlaku ekoran 70% equiti dalam anak syarikat Felda iaitu, FELDA OIL PRODUCTS SDN BHD dikuasai oleh syarikat asing. Selain Mitsui dan Adeka Corporation, pemilikan saham terbesar dikuasai oleh IFFCO SDN BHD, syarikat keluarga berketurunan India yang berpengkalan di Dubai.

Sejak MITI meluluskan pindaan membenarkan pemilikan asing ditambah kepada 70% pada 16 Jun 2010, syarikat yang berpengkalan di Pasir Gudang ini telah dikenali dengan nama FELDA IFFCO OIL PRODUCTS SDN BHD(FIOP).

Detik hitam bermula, minyak sawit mentah mula dijual kepada syarikat Israel!


Penduduk Islam Palestin dibom, dibunuh, Gaza jadi medan pertumpahan darah paling dahsyat sampai hari ini. Pemimpin Umno berpura-pura tunjuk simpati kepada penduduk Palestin, tetapi waktu yang sama menjual minyak sawit daripada hasil negara kepada Israel!


"Ini akibatnya bila pemimpin hipokrit dibiarkan mentadbir negara "

Sumber: [Mazlan Aliman]


Malaysia menghantar terlalu banyak minyak sawit ke isreal sehingga israel boleh jd sebuah negara pengeluar sawit dunia!!!PAUTAN BERKAITAN


DULU NAJIB KATA "HARAM JADAH" KEPADA ORANGG2 YANG MENENTANG PENYENARAIAN FELDA KE BURSA SAHAM...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.