VOTE ONLINE PASCA PRU15:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Follow" di bawah.

Blogger Kool

Thursday 11 September 2014

Kenapa Semasa Muda Hadi Awang Tidak Pernah DIUSIK Mahathir?
Oleh Teuku Zacharyah Iskandar

Yang hamba pelik sangat HAJI HADI lagi ganas di usia mudanya berbanding dengan mereka-mereka ini...

Antaranya :

1 ) Amanat HADI
2 ) Haram makan sembelihan Orang UMNO
3 ) Solat Dua IMAM
4 ) Tidak SAH Solat berimamkan UMNO
5 ) Tidak SAH Nikah jika mengunakan Tok Kadi UMNO
6 ) Haram menziarahi Jenazah orang UMNO

Dan macam-macam Fatwa lagi sehingga berlakunya penceraian suami Isteri, berantakan dalam keluarga sehingga membawa kepada perpecahan dalam Masyarakat..

ANEHnya HAJI HADI tidak pernah sekali pun Dicekup, Ditahan REMAN atau pun DIPENJARAKAN.. Beliau tidak pernah Didakwa oleh mana-mana pihak...

Pelbagai Opss yang telah dijalankan oleh Pihak Kerajaan di bawah Pimpinan Tun Dr. Mahather pada masa itu bagi menangkap golongan yang kononnya mengugat keselamatan negara, menghasut serta memecah-belahkan masyarakat tetapi HAJI HADI tetap mempunyai Keistimewaannya tersendiri sehinggakan beliau tidak pernah disabitkan dengan sebarang salah laku serta perlanggar di bawah Akta Hasutan atau di tahan di bawah ISA... 

Ramai dari kalangan pemimpin PAS yang lainnya pernah ditahan reman dan dipejara serta ditahan di Bawah ISA seperti Mat Sabu dan Mahfuz Omar.. Tetapi HAJI HADI tetap terlepas..

Apakah di pihak kerajaan pimpinan Tun Mahather dengan sengaja membiarkan HAJI HADI bermaharaja lela mengikut kehendak hati dan nafsunya sahaja kerana mungkin bagi Tun Mahather ianya adalah suatu yang menguntungkan buat UMNO dan Barisan Nasional kerana tindakkan HAJI HADI tersebut bukannya membawa kebaikan serta penyatuan ummah bagi mengugat Kerajaan UMNO BN tetapi hanya membawa kepada Kehancuran serta kebencian Umat Islam terhadap PAS serta berjaya menakut-nakutkan Masyarakat bukan islam terhadap PAS dan Pergeakan Islam...

Kini di era milinium pada tahun 2014 ini, mainan serta susan atur politiknya tetap juga sama, IAITU bagi melemahkan perpaduan dalam PAS serta menghancurkan kebangkitan suara rakyat bagi menumbangkan regime UMNO BN di dalam gabungan PR..

MAKA manusia yang bernama HAJI HADI amat diperlukan sekali lagi oleh UMNO bagi menjayakan Pelan Strategik demi menyelamatkan kekuasaan UMNO dari diganggu gugat serta ditumbangkan oleh rakyat jelata..

Persoalannya : 

Siapakah sosok tubuh Haji Hadi ini.?.
Apoakahperanan beliau yang sebenanya..?
Mengapa beliau terlalu Istimewa..?

18 comments:

 1. Sesosok tubuh yang sama macam TGHH ialah Zulkifli Nordin, walaupun kenyataannya berbaur hasutan agama dan perkauman tiada tindakan pernah di kenakan.

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Fitnah pil kuda pun cuba di cover up

   Delete
 3. siapa pulak pelapis 'karekter hadi' in the making skrg..mari kita amati..

  ReplyDelete
 4. Hj hadi tak lebih macam ular saja sosoknya.Sangat mahir dlm ilmu bermuka muka dan bersilat lidah.Kalau x percaya cuba amati segala isu2 politik malaysia drpd kemunculan awalnya dlm pas hinggalah sekarang.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.