VOTE ONLINE PASCA PRU15:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Follow" di bawah.

Blogger Kool

Saturday 9 February 2013

Najib Sudah Bersedia Jadi Ketua Pembangkang Elak Cetus Huru Hara Lepas PRU13

Siapa pencetus huru hara?

Deretan provokasi, gangguan ceramah, sekatan, halangan dan berbagai gelagat dan aksi ganas ketika ini siapa yang mulakan. Siapa pukul dan cederakan petugas PAS dan Pakatan Rakyat?

MB Mamak buka pusat urut.. Pengikut Wasatiyyah Najib Razak

Nama isteri Zambry ialah Sharifah Zulkifli. Siapa Mariam?

Wednesday 6 February 2013

Guan Eng gembira siap tepuk tangan sebab kedatangan 'Gangnam'


Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng gembira dengan kedatangan penyanyi rap Korea Psy akan mengadakan persembahan di negeri tersebut ketika majlis rumah terbuka BN pada 11 Februari.
"Pulau Pinang mendahului sekali lagi dengan kedatangan Psy ke Malaysia. Kita boleh kata bahawa kali pertama Psy datang ke Malaysia, beliau datang ke Pulau Pinang," kata Lim selepas mengagihkan limau mandarin di Chowrasta Market hari ini.

Tuesday 5 February 2013

Banner Kak Nurul Izzah diturunkan balachi umno sempat di Rakam

Cerita ajaib | Petang semalam semasa saya memandu di Jalan Maarof menghala ke Damansara saya telah berhenti di lampu isyarat berhampiran Masjid Saidina Abu Bakar As-Siddiq kerana lampu merah. Sementara menanti lampu isyarat bertukar hijau, saya berhasrat mengambil gambar banner-banner yang tergantung di pagar masjid termasuklah banner ucapan Selamat Hari Wilayah dari YB Nurul Izzah Anwar dan banner dari menterinya YB Dato Raja Nong Chik.

Sunday 3 February 2013

Berapa banyak PSY dibayar dan duit sapa yang digunakan untuk bayar dia?


Superstar dari Korea Selatan PSY akan membuat persembahan di rumah Tahun Baru Cina Barisan Nasional terbuka di Pulau Pinang pada 11 Feb.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.