VOTE ONLINE PASCA PRU15:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Follow" di bawah.

Blogger Kool

Saturday 11 January 2014

HANGAT!!! Majlis Daerah Serbu Pusat Asuhan Tunas Islam (PASTI)


Kejadian "serbuan" pihak berkuasa Majlis Daerah ke sebuah PASTI di daerah Slim River adalah satu kejadian yang amat menyedihkan bagi umat Islam seluruh Malaysia.

Tuduhan awal yang dikenakan kepada PASTI kononnya membuat bising hanyalah usaha jahat pihak-pihak tertentu yang sudah tidak tahan melihat kehebatan sambutan masyarakat sekeliling terhadap pendidikan Islam di PASTI. 

Kami yakin dan percaya usaha jahat ini akan gagal dengan adanya pertolongan Allah dan keyakinan penuh rakyat Malaysia terhadap pendidikan di PASTI. 

Malanglah "bisingnya" sebuah pusat ilmu dibanteras bersungguh-sungguh sedangkan "bisingnya" ribuan pusat maksiat dibiarkan hidup berleluasa. 

Marilah kita doakan semoga PASTI Al-Barokah, Slim River sentiasa berada di bawah perlindungan Allah, Tuhan Maha Kuasa. Allahu Akbar!! -Pasti Perak

3 comments:

  1. Ini semua atas arahan UMNO yang tidak senang dengan sambutan masyarakat terhadap pasti....semoga Allah memberi balasan yang setimpal dengan UMNO...!!

    ReplyDelete
  2. Ya Allah! Dikau Maha Mengetahui Maaha Perkasa. Bantulah maahad yang mengaajar anak mengenal Dikau Ya Allah Dan mengenal perentah Mu. Permudahkan urusan mereka Dan musnahkan olih Mu akan mereka yang menghalangnya. Amin Ya Rab.

    ReplyDelete
  3. HardRockCafe tak kena serbu pulak!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.