VOTE ONLINE PASCA PRU15:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Follow" di bawah.

Blogger Kool

Tuesday 6 June 2017

Lawak Raja Perompak Sabah, Serah Diri Kepada Pihak Polis Esok


Tuan-tuan dan puan-puan,

Esok saya akan ditangkap dan disoal siasat atas dakwaan Akta Hasutan & Seksyen 233 SKMM. Kes ini ialah kes viral mempertikaikan skandal rasuah Jabatan Air Sabah melibatkan Musa Aman dan UMNO-BN. Saya akan serah diri di Balai Polis Penampang Kota Kinabalu pada jam 9.00 pagi bagi beri kerjasama dengan pihak PDRM. Saya menganggap kes ini kes "Tangkapan Bermotifkan Politik 2.0" oleh Musa Aman dan kerajaan rejim UMNO-BN di Kota Kinabalu. Saya tidak takut masuk penjara atau lokap. Ini saya lakukan atas rasa sayang dan cinta saya untuk selamatkan masyarakat Sabah daripada pembodohan rejim perompak.

Lawan Raja Perompak Sabah!

Nota kaki: Bangunan istana cantik ini ialah bangunan rasmi Raja Perompak di Sabah yang dilindungi oleh pihak penguasa.

#TUMBANGNAJIBRAZAK
#TUMBANGMUSAAMAN
#TUMBANGUMNOBN
#SELAMATKANSABAH

Jufazli Shi Ahmad
Pengasas Gerakan Anak Muda Selamatkan Sabah

1 comment:

  1. tak boleh pakai budak ni, sayang. channel dia bersuara tu bangang. cara bersyarah pun samseng. fakta apa kalau ditaja. byk sabahan begini lawan govt. tapi bila berjawatan sendiri hangkang

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.