VOTE ONLINE PASCA PRU15:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Follow" di bawah.

Blogger Kool

Monday 8 May 2017

ISU PERIBADI SUDAH LAMA SELESAI


ISU PERIBADI SUDAH LAMA SELESAI

" Berkenaan isu yang diviralkan berkenaan isu seorang pelawak menipu wang seorang janda sebenarnya telah lama selesai .

Pn Rina@nama samaran dalam berita (Saerah),44 yang dihubungi semula dari Teluk intan ,Perak menyatakan bahawa ;

" isu ini sudah lama selesai dengan permohonan maaf dari saya terhadapnya kerana cerita dalam surat khabar itu telah ditokok tambah bukan seperti yang beritahu. Selepas leman ingin menyaman saya kerana ada cerita ditokok tambah oleh media dengan niat jahat untuk menjatuhkan reputasinya memandangkan waktu itu beliau berada dalam politik pas.Masa itu saya hanya sebagai kawan biasa dan leman cuma membayar lewat wang yang dipinjamnya .Sekarang ianya sudah lama selesai.Saya termakan cakap kawan supaya nama leman diaibkan oleh kerana sdr leman adalah dari politik pembangkang PAS pada waktu itu dan dalam kempen pilihanraya"

En Leman telah membuat laporan polis terhadapnya dan menerima panggilan dari peguamnya untuk menyaman saya.
Memandangkan saya adalah ibu tunggal ,saman yang dihantar oleh peguam leman pada masa itu ditarik balik olehnya kerana simpati dari dari beliau setelah saya merayu untuk beliau tidak mengambil tindakan".

Pn rina juga berkata " saya memohon maaf lagi sekali kepada leman dan keluarganya sekarang kerana isu lama ini dibangkitkan semula oleh musuh politiknya untuk menjatuhkan beliau dan isu lama ini telah menyusahkan hidupnya sekarang" .

Dalam pada itu Pn rina berkata ,beliau boleh tampil kehadapan bila-bila masa sahaja untuk membantu melalui media seandainya beliau diperlukan.Katanya lg, bagi menebus kesilapan yang dilakukan dan mengharapkan sdr leman memaafkannya kerana selepas kejadian 5 tahun lepas itu,isu tersebut beliau belum dimaafkan oleh leman secara terbuka walaupon saya cuba menghubunginya tetapi tidak dilayan sehingga sekarang.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.