VOTE ONLINE PASCA PRU14:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.

Blogger Kool

Sunday, 7 April 2013

Edisi BONGKAR Manifesto Copy & Paste BN PRU13


BONGKAR....!!!!

EPISOD 1

Patutla Manifesto BN ni sama jer mcm Buku Jingga..Rupanya BN hantar pakar mereka utk Copy Paste manifesto PR....Mari kita lihat siapa yg terlibat disebalik The Making Of Manifesto Copy Paste...1 - Setelah melihat Status Update ( https://www.facebook.com/najibrazak/posts/10151338423885952 ) dari Admin Najib Razak yg mengatakan Manifesto BN boleh dilihat melalui pautan http://manifestopru13.com/

2 - Ketua Unit ICT Janji Dicapati, En. Letiuuh telah melihat isi kandungan pautan tersebut ( http://manifestopru13.com/ ) dan terdetik untuk Menyelongkar lebih lanjut.

3 - Hasil penyelongkaran, Pihak ICT dapati ia didaftarkan oleh nasigurung@gmail.com yang menggunakan nama samaran James Blunt untuk pendaftaran domain tersebut.
( http://whois.domaintools.com/manifestopru13.com )

4 - kami cuba search nasigurung@gmail.com didalam FB kot2 James Blunt ni ada acc FB atas nama email tersebut..Hasilnya amat mengejutkan..email admin untuk domain manifestopru13.com iaitu nasigurung@gmail.com juga diguna pakai oleh pengguna FB bernama CIK LILI ANWAR : https://www.facebook.com/ciklily.anwar?ref=ts&fref=ts..
(Selama ini menyamar sebagai pejuang pakatan rakyat)

5- Domain tersebut didaftarkan atas nama
Blunt, James
Marine Road
Perak, OT 40171
MY
6013452354

Rujukan: http://whois.domaintools.com/manifestopru13.com

nasigurung@gmail.com = James Blunt & Cik Lili Anwar

Ternyata BN begitu ketandusan IDEA sehingga terpaksa MENJILAT KEMBALI LUDAH MEREKA SENDIRI...

Kepada para Macai...Adakah Manifesto BN Idea Pakar2 BN Sendiri? Melalui Rajah yg disediakan..Anda boleh tahu jawapannya......Kami akan keluarkan Episod 2 dalam masa terdekat untuk pembongkaran Taktik kotor mereka pula....-Jahar

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.