VOTE ONLINE PASCA PRU14:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.

Blogger Kool

Monday, 17 December 2012

Samseng upahan UMNO menyerang bas Jelajah Merdeka Rakyat lagi!!


Sekali lagi samseng-samseng upahan UMNO mempamirkan keganasan mereka terhadap bas Jelajah Merdeka Rakyat.


Bas yang dalam perjalanan ke Bandar Baru Seri Iskandar, Perak bagi turut bersama dalam sambutan Deepavali di Taman Hijau, Tapah dilaporkan telah diserang.Samseng-samseng upahan UMNO yang dipercayai menerima peruntukan yang kecil hingga tidak cukup untuk membeli cat merah telah menggunakan batu untuk menyerang bas.Serangan telah dilakukan selepas kawasan Rehat dan Rawat (R&R) Tapah, Perak.
Namun begitu tiada kecederaan dilaporkan oleh Maisurie Zainal, Setiausaha Kerja Wanita Pusat Parti KeAdilan yang turut berada di dalam bas.Hanya cermin sisi berjaya dipecahkan mereka..Kesian betul kat bas ni... lagi lama Najib tangguh Pilihanraya mahu hancur bas ni dikerjakan pencacai UMNO..Yang aku hairannya apa hal dengan pencacai-pencacai UMNO ni..Najib kata UMNO kuat tapi pencacai-pencacainya.. dengan Billboard takut.. PR buat ceramah takut dan bas pun depa takut.. 
Posted & copy by Rakyat Marhaen
No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.