VOTE ONLINE PASCA PRU15:
"Setujukah anda Harga Barangan dan Perkhidmatan di Turunkan?" Jika setuju sila klik vote "Follow" di bawah.

Blogger Kool

Monday 31 December 2012

Amanat Hadi, Jawapan Aku Untuk Si Dogoi Gendut

Inilah yg dikatakan BODOH TAK BERTEMPAT, DIAJAR TAK DENGAR KATA, BERLAGAK MACAM HEBAT TAPI HABUK PUN TARAK! 1. Haji Hadi ingin menjelaskan berhubung 'amanat haji Hadi' hanya di RTM dan TV3, live 1 jam.
Rasanya akhbar Harakah pun ramai membaca, web TV PAS pun ada.
Mengapakah ingin menggunakan 2 stesyen TV itu? Selama ini disuruh boikot.
Any idea?
2. Kalau Hj Hadi hendak bercakap secara live di RTM dan TV3, pemimpin kerajaan harus dibenarkan melontarkan pandangan mereka di Harakah tanpa disunting.
Baru best!

Jawapan aku:
"Amanat Hadi" Kenapa nak guna tv1 & tv3 sedangkan TVpas.com pon ada kan.. Betoi tak? Setuju tak?

Dulu suruh Kami Boikot Buletin Utama TV3Kami Boikot Media Pro BNKami Boikot Utusan MalaysiaKami Boikot Warta Perdana TV1 sangat? Last-last tv1 dan tv3 jugak yang di cari.. 
Menang la kena guna tv1 & tv3 di supaya yang tak paham tu boleh paham.. yang ramai tak paham tu bukan dari pembaca Harakahdaily atau penonton TVpas.. Ramai tak paham tu mai dari pembaca utusan dan penonton tv1 dan tv3.. Sebab tu la minta TV nak buat siaran langsung

Kenapa nak buat LIVE? 
Kalau buat live tak boleh sunting.. Kalau rakaman boleh sunting.. Bila dah sunting mcm2 boleh jadi.. Yang betoi pon boleh jadi salah, cakap A pon boleh jadi B & C.. Paham dak lagi orang2 umno.. Hang sendiri pon paham kan dan pernah kantoi buat liputan suntingan.. apa kesannya kalau buat suntingan? 

Kalau tak puas hati mai baca sini:

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERINGATAN

Tulislah apa2 yang Hangpa nak tulis. Tapi jangan tulis sesuatu yang boleh menyebabkan aku dikenakan tindakan undang-undang. Aku tidak mahu bertanggungjawab terhadap apa yang Hangpa tulis dan penulisan Hangpa tidak mewakili pandangan aku.